.

Ni har säkert hört om GDPR. Det står för General Data Protection Regulation, och är en ny dataskyddslag som börjar gälla inom EU den 25 maj. GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (Pul).

Det är viktigt för oss på Ekdahls Transport AB att ni som kund känner trygghet i hur vi hanterar företagsuppgifter i vårt system. Därför vill vi vara öppna med hur vi använder denna information.

Vi på Ekdahls Transport AB har information i vårt system som kommer från kunden själv.
De uppgifter som lagras är endast de uppgifter du själv har lämnat och de lagras i vårt faktureringssystem för att kunna hantera dina beställningar.
I dag är det enbart uppgifter, så som namn/ företagsnamn, organisationsnummer / personnummer, adresser, telefonnummer, kontaktpersoner och mailadresser som finns i systemet.

Information som vi behöver för att skicka beställningar, orderbekräftelser, fakturor. Denna information delas aldrig med någon annan än kunden och oss.

Den nya lagen innebär att ni som kund har ett antal rättigheter.
Genom att fortsätta använda vår tjänst godkänner du dom nya villkoren.

Vill du veta vilka uppgifter vi sparat om just dig, eller vill du att vi raderar alla personuppgifter rörande dig, så mejlar du oss på pelletsbokning@gmail.com

Vänliga hälsningar 
från oss på Ekdahls Transport AB

Totalsumma:
    Till kassan
    (0)